Vinske degustacije v Vipavski dolini

Uživajte v izvrstnih okusih vrhunskih vin z očarljivim doživetjem degustacije vin v čudoviti butični vinski kleti Cultus.

5 vin + prigrizek = 20€ na osebo

Rezervacije: +386 40 425 691 (Matej)Prijazno tudi veganom

Prigrizki so vključeni v ceno, poleg tradicionalnih mesnih vam lahko ponudimo tudi veganske prigrizke.

SLO/EN/GER

V Cultusu se boste počutili sproščeno, saj Matej in Carolin tekoče komunicirata v angleščini, slovenščini in nemščini, kar zagotavlja toplo in prijazno izkušnjo za vse.

Cash only

Trenutno za plačilo sprejemamo samo gotovino. Hvala.

Edinstvena izkušnja degustacije vin

Odkrijte nepozabni čar Cultusa: pristna butična vinska klet v Vipavski dolini.

Smo majhna družinska vinska klet, ki se nahaja v Podragi, le nekaj minut stran od Vipave. Naše posestvo se ponaša z enio najstarejših vinskih kleti v Vipavi, ki sega v leto 1683. Z iskreno predanostjo in strastjo smo se podali v obnovo, da obudimo zgodovino in očarljivost tega kraja. Leta 2023 bomo prvič odprli svoja vrata. Zelo bomo veseli, če bi vas lahko pozdravili na našem posestvu in vam pričarali očarljivo izkušnjo degustacije vin. Uživajte v izboru naših najboljših vin, ki jih bodo dopolnjevali čudoviti prigrizki, ter se poglobite v vzdušje 400 let stare kleti.

Da zagotovimo vašo rezervacijo v naši vinski kleti Cultus, vljudno prosimo, da se predhodno dogovorite z Matejem na telefonski številki +386 40 425 691. Veselimo se, da vam bomo omogočili nepozabno izkušnjo.

Matej and Carol